Hjertemad uge 6

Uge 6

Pak choi wok

Mandag

Wok med teriyakimarineret kylling, pak choi, grønne bønner og fuldkornsnudler.

Tirsdag

Veggiebøffer med kikærter, gulerod, squash. Grøn salat med misodressing.

Onsdag

Klassisk fiskegratin med rødspættefilet, rejer, havrefløde, hytteost og Philadelphia Light. Kartofler.

Torsdag

Laksepakker med squash, gulerod, porre og lidt saltet citron. Fuldkornspasta med spinat, Philadelphia Light og havrefløde.

Fredag

Tykstegsbøf med airfried kartoffelbåde, lynstegte balsamico asparges.

Lørdag

Div. rester fra køleskabet og en grøn salat.

Søndag

Vegetarisk gryderet med blomkål, rodfrugter, røde linser, light kokosmælk og flåede tomater. Fuldkornsbrød.

Smaklig måltid!