Hjertemad uge 1

Uge 1

Grønsager

600 gram om dagen

Mandag

Kyllingefileter i ovn med grønsager og brune ris

Tirsdag

Græskarsuppe med sesamkylling. Fiberbolle med Becel og mager ost.

Onsdag

Rødspættefileter fyldt med persille og Philadelphia light, svøbt i Serranoskinke. Kartoffelstomp med olivenolie og timian. Dampede fine grønne ærter.

Torsdag

Rester af græskarsuppe, salat med brune ris. Kyllingefrikadeller i ovn.

Fredag

Pommes frites i AirFryer,  ovnstegt kylling uden skind, coleslaw med kålblandning fra pose, rørt med mayonnaise og skyr.

Lørdag

Kylling i karry med kyllingbrystfilet, blomkål, kokosmælk light. Basmatiris.

Søndag

Sauce Bolognese lavet på hk. okse 4-7%, revne gulerødder, en pose kålmix og en dåse fl. tomater. Fuldkornspasta.

Bon appétit!