Hjertemad uge 2

Uge 2

Ugens fisk - laks og hvilling

Fisk – masser af fisk!

Mandag

Rester af søndagens bolognese med fuldkornspasta.

Tirsdag

Wok med strimlede marinerede fadkoteletter, sobanudler, gulerødder, broccoli, iceberg.

Onsdag

Ising fileter meunière, stegt med saltet citron og flydende margarine. Kartoffel/gulerodsstomp, rørt med persille og olivenolie. Dampede fine grønne ærter.

Torsdag

Rødspættefileter fyldt med Philadelphia light og persille. Fuldkornspasta med spinat.

Fredag

Pommes fra AirFryer, ovnstegte kyllingelår uden skind.

Lørdag

Svinekoteletter stegt med salvie og balsamico. Blandet salat med flere slags kål, gulerødder, peberfrugt, agurk og bulgur. Feta og oliven.

Søndag

Misosuppe med tofu og forårsløg, jasminris, salat, kogt torskerogn og syltet kinaradise.

Bon appétit!