Hjertemad uge 3

Uge 3

Pastinakker

Pastinaca sativa

Som det kan ses, var der tilbud på svinemørbrad denne uge.

Mandag

Bøf af svinemørbrad med rosmarin. Blandet salat med bulgur og hummusdressing.

Tirsdag

Wok med svinemørbrad, kinaradise og gulerødder. Brune ris og pickled perleløg.

Onsdag

Skindstegte hvillingfileter, med saltet citron i panden. Crème fraiche dip, rørt med bearnaise essens og dild. Kogte kartofler og ovnbagte pastinakker, broccoli og tomat med timian. Hummus.

Torsdag

Laksepakker med squash, gulerødder, kålsalat, saltet citron og dild. Halve kartofler med skræl bagt i ovn. Hummus.

Fredag

Grillet ribeye steak, airfried kartoffelbåde, salat. Remoulade.

Lørdag

Grillet hakkebøf 4-7%, ovnbagt endivie med balsamico, valnødder og honning, rissalat med misodressing.

Søndag

Svensk falukorv i ovn, fuldkornspasta, tomat- og peberfrugtsauce. Parmesan.

Bon appétit!