En riktig 70’er ret!
Squashsæsonen er på sit højeste her på terrassen, så alle gamle opskrifter må findes frem. Squash i sig selv smager jo ikke af så meget, ofte er det jo tilbehøret der må tilføre smagen.
Nå, men jeg fandt denne gamle traver frem: Fyldte squash.
Lidt oksefars brunes med løg, hvidløg, lidt tomatsauce…
Squash halveres på langs og indholdet tages ud med en ske.
Dette må du tænke dig til, jeg glemte at tage billede af det. (Jeg er jo ikke tv-kok, vel!)
Squashkødet skæres i tern og steger med kødet.
Krydres med salt og peber og hvad du ellers kan lide. Jeg tilførte lidt “tex-mex” med tomatpuré, spidskommen og stærk paprika.
Fyld squash op med kødsaucen.
Jeg kom hel Mozzarella i skiver ovenpå. Kan udelades, som det står i kogebøgerne.
Og lidt almindelig reven ost (vist nok også Mozzarella….) øverst.
Derefter en tur i ovnen.
Det smagte lige som i 70’erne…. Ret OK, faktisk!