Fyldte squash

En riktig 70’er ret!

Squashsæsonen er på sit højeste her på terrassen, så alle gamle opskrifter må findes frem. Squash i sig selv smager jo ikke af så meget, ofte er det jo tilbehøret der må tilføre smagen.

Nå, men jeg fandt denne gamle traver frem: Fyldte squash.

WP_000323

Oksefars

WP_000327

Kødsauce, nu med squash i tern

WP_000331

Så er sqaush fyldt igen.

Lidt oksefars brunes med løg, hvidløg, lidt tomatsauce…

Squash halveres på langs og indholdet tages ud med en ske.

Dette må du tænke dig til, jeg glemte at tage billede af det. (Jeg er jo ikke tv-kok, vel!)

 

Squashkødet skæres i tern og steger med kødet.

Krydres med salt og peber og hvad du ellers kan lide. Jeg tilførte lidt “tex-mex” med tomatpuré, spidskommen og stærk paprika.

 

 

 

Fyld squash op med kødsaucen.

 

 

 

 

WP_000334

OK, Mozzarellaen skulle spises eller smides ud!

 

Jeg kom hel Mozzarella i skiver ovenpå. Kan udelades, som det står i kogebøgerne.

Og lidt almindelig reven ost (vist nok også Mozzarella….) øverst.

WP_000337

Så’der mad!

 

 

Derefter en tur i ovnen.

Det smagte lige som i 70’erne…. Ret OK, faktisk!