Jeg tror det lykkedes

Dahlia før vinteropbevaring

Knoldene var blevet så store i løbet af sommeren, at jeg følte det var synd at bare lade frosten tage dem.

Jeg tror det lykkedes mig at overvintre dahliaknoldene! Det var med tungt hjerte jeg hev mine smukke dahliaer op midt i november. Frosten havde stadig ikke vist sig på alvor, men jeg turde ikke vente længere.

Efter at have børstet, skyllet og tørret dem efter alle kunstens regler og pakket ind i avispapir, blev knoldene sendt i vintereksil i en flamingokasse i skuret. Absolut ikke frostfrit, men går det, så går det!

Dahlia i april

Nogle af dem er lidt tørre, andre ser ret så spændstige ud.

Vintern har jo været dejligt mild, så når jeg fandt knoldene fram en dag i april, såVintern har jo været dejligt mild, så når jeg fandt knoldene fram en dag i april, så de meget fine ud. De har i det mindste ikke rådnet!

Det bliver spændende at se, hvordan de udvikler sig.