Misomarineret laksefilet

    Lækker laks med masser af umami.

    Ingredients

    • 200 gram Laksefilet

    Marinade

    • 100 gram Hvid Miso
    • 25 gram Sukker
    • 10 gram Mirin
    • 10 gram Sake
    • Lidt salt

    Instructions

    1. Drys laksen med fint salt og lad stå i nogle timer. Tør overskydende salt af med køkkenrulle.
    2. Varm miso, sukker, mirin og sake i en gryde over lav varme, til sukkeret er opløst. Lad den køle af.
    3. Hæld marinaden over laksefileterne, sørg for at fisken er helt dækket af marinaden. Lad marinere i køleskab 24 timer.
    4. Fjern overskydende marinade fra fisken, den brænder nemt på.
    5. Bag fisken med skindsiden opad på bagepapir i 220 grader varm ovn i 10 min.
    6. Server med ris og grønsager.