Uge 1
Mandag
Kyllingefileter i ovn med grønsager og brune ris
Tirsdag
Græskarsuppe med sesamkylling. Fiberbolle med Becel og mager ost.
Onsdag
Rødspættefileter fyldt med persille og Philadelphia light, svøbt i Serranoskinke. Kartoffelstomp med olivenolie og timian. Dampede fine grønne ærter.
Torsdag
Rester af græskarsuppe, salat med brune ris. Kyllingefrikadeller i ovn.
Fredag
Pommes frites i AirFryer, ovnstegt kylling uden skind, coleslaw med kålblandning fra pose, rørt med mayonnaise og skyr.
Lørdag
Kylling i karry med kyllingbrystfilet, blomkål, kokosmælk light. Basmatiris.
Søndag
Sauce Bolognese lavet på hk. okse 4-7%, revne gulerødder, en pose kålmix og en dåse fl. tomater. Fuldkornspasta.
Bon appétit!