![Grønsagskurv](http://bloggen.anicula.dk/wp-content/uploads/2014/09/WP_000433-300x225.jpg)
Flot efterårsbillede
Jeg fik en kurvfuld grønsager fra naboen.
Efter at have nydt det farverige syn, fik jeg jo travlt med at tilberede dejlighederne.
![Lilla peberfrugt](http://bloggen.anicula.dk/wp-content/uploads/2014/09/WP_000439-300x225.jpg)
Lilla peberfrugt
![Grillet peberfrugt](http://bloggen.anicula.dk/wp-content/uploads/2014/09/WP_000441-300x225.jpg)
Peberfrugter klar til grillen!
![Grillet peberfrugt i plasticpose](http://bloggen.anicula.dk/wp-content/uploads/2014/09/WP_000442-300x225.jpg)
De varme peberfrugter lægges i en plasticpose. Så kan skindet nemt pilles fra.
![Grillet peberfrugt](http://bloggen.anicula.dk/wp-content/uploads/2014/09/WP_000446-300x225.jpg)
Det ville have været flottere med røde peberfrugter!
Jeg tænkte, at jeg ville prøve noget, jeg har smagt på glas:
Grillet peberfrugt i olie.
Som sagt, så gjort.
Jeg grillede i ovnen.
De grillede peberfrugter skåret i strimler og lagt i olie sammen med tørret chili og masser af persille.
Vi må se hvor længe de kan holde i køleskab.
Godt til …. alt muligt!
Et P.S ca. 1 måned efter:
De holder ikke ret længe i køleskab, men skal nok nydes indenfor nogle dage. Også pga persillen, måske.