Uge 3
Som det kan ses, var der tilbud på svinemørbrad denne uge.
Mandag
Bøf af svinemørbrad med rosmarin. Blandet salat med bulgur og hummusdressing.
Tirsdag
Wok med svinemørbrad, kinaradise og gulerødder. Brune ris og pickled perleløg.
Onsdag
Skindstegte hvillingfileter, med saltet citron i panden. Crème fraiche dip, rørt med bearnaise essens og dild. Kogte kartofler og ovnbagte pastinakker, broccoli og tomat med timian. Hummus.
Torsdag
Laksepakker med squash, gulerødder, kålsalat, saltet citron og dild. Halve kartofler med skræl bagt i ovn. Hummus.
Fredag
Grillet ribeye steak, airfried kartoffelbåde, salat. Remoulade.
Lørdag
Grillet hakkebøf 4-7%, ovnbagt endivie med balsamico, valnødder og honning, rissalat med misodressing.
Søndag
Svensk falukorv i ovn, fuldkornspasta, tomat- og peberfrugtsauce. Parmesan.
Bon appétit!