Uge 2
Mandag
Rester af søndagens bolognese med fuldkornspasta.
Tirsdag
Wok med strimlede marinerede fadkoteletter, sobanudler, gulerødder, broccoli, iceberg.
Onsdag
Ising fileter meunière, stegt med saltet citron og flydende margarine. Kartoffel/gulerodsstomp, rørt med persille og olivenolie. Dampede fine grønne ærter.
Torsdag
Rødspættefileter fyldt med Philadelphia light og persille. Fuldkornspasta med spinat.
Fredag
Pommes fra AirFryer, ovnstegte kyllingelår uden skind.
Lørdag
Svinekoteletter stegt med salvie og balsamico. Blandet salat med flere slags kål, gulerødder, peberfrugt, agurk og bulgur. Feta og oliven.
Søndag
Misosuppe med tofu og forårsløg, jasminris, salat, kogt torskerogn og syltet kinaradise.
Bon appétit!